Ruoka on yksi elämän hienoimmista asioista. Arkiruoka, juhlaruoka, grilliruoka, kasvisruoka tai vaikkapa ketogeeninen ruoka – aterioita syntyy helposti moneen eri tarpeeseen. Arkipäivinä ateriat saattavat usein olla tuttua ja turvallista perusruokaa, joka maistuu paitsi itselle niin myös koko perheelle. Viikonloppuisin on mukavaa valmistaa itselle, perheelle tai ystävälle jotakin hieman erilaista. Ruokaa, joka on kaunista katsella, hyvältä tuoksuvaa ja etenkin makuhermoja hellivää. Mitä sellainen ruoka voisi olla?

Hyvä ruoka on kuin taidetta

Oletko koskaan miettinyt, miten kulinaarisia nautintoja arvostava ja ammattitaitoinen kokki on kuin parhainta kädenjälkeä tuottava taiteilija? Laadukkaista raaka-aineista taitava ammattilainen voi hetkessä luoda mitä maukkaimman aterian sekä arkeen että juhlaan. Samoin arvostettu taiteilija tai alastaan innostunut sisustussuunnittelija loihtii huoneesta kuin huoneesta tyylikkään käyttämällä taustakuvia eri väreissä.

Vihreät, keltaiset, oranssit ja punaiset juurekset houkuttelevat ruokailijat mehukkaan aterian ääreen. Ripaus suolaa ja aidosta voista valmistettu kastike loihtivat juureksista todellista herkkua! Juurekset herkullisena kasvisateriana vaikkapa kaurapastan ja raikkaan salaatin seurana tai maukkaan liharuoan kera, todella hyvää! Ja mitä parhainta silmänruokaa!

Herkullisen ruoan laittaminen alkaa aterian suunnittelusta. Ensin etsitään sopiva resepti herkullista ateriaa varten tai keksitään sellainen itse. Seuraavaksi hankitaan laadukkaat raaka-aineet, suola, mausteet ja kaikki mitä ateriaan tarvitaan. Ehjät ja puhtaat ruoanlaittovälineet säilyttävät oikean tuntuman ruoan aineosiin ja kokkailun edistymiseen.

Viihdy hyvän aterian äärellä mukavassa ympäristössä

Kodin huoneeseen täydellinen, silmiä ja mieltä hivelevä sisustus saadaan puolestaan aikaan käyttämällä suosittua valokuvatapettia. Valokuvatapetin avulla luot haluamaasi huoneeseen ainutlaatuisen ilmeen yhdistämällä taustakuvia eri väreissä. Tiesitkö, että melkein mistä tahansa kuvasta voidaan valmistaa yksilöllinen kuvatapetti juuri sinun kotisi tai yrityksesi tarpeisiin! Selaamalla netin valokuvatapettien tarjontaa voit myös yllättyä iloisesti esimerkiksi tutkimalla markkinoiden laajempaa valikoimaa ja ihastelemalla taustakuvia eri väreissä, joita löytyy huikeat 21 miljoonaa erilaista kuvaa.

Maistuvassa ruoassa on paitsi makua ja väriä, myös välttämättömiä suojaravintoaineita, kuten vitamiineja, hiven- ja kivennäisaineita sekä luustoa vahvistavaa proteiinia. Mitä tärkeät suoja- ja energiaravintoaineet sitten ovat? Katso asiaan vastaus vaikkapa tästä tietopaketista.

Ruokailuvälineiden taikaa

Laadukkailla ruokailuvälineillä onnistuvat ateriat kuin ateriat huolimatta siitä, minkälaisesta ruoasta kukin ruokailija pitää. Keittiösakset, kokinveitset, lastat, kauhat ja juustohöylät – siinä esimerkkejä tärkeimmistä apuvälineistä maistuvan aterian saamiseksi. Herkullinen ateria vaatii myös laadukkaan, ateriaan sopivan juoman ja viihtyisän tilan ruokailua varten. Kodin sisustuksen valitseminen on mielenkiintoista, mutta ei aina helppoa.

Verkosta voit löytää tietoa myös siitä, miten voit pukea kotisi juhla-asuun valokuvatapettien avulla. Kotitapetin verkkosivuilta saat hintatakuun ja ilmaisen toimituksen valitsemillesi valokuvatapeteille – katso rohkeasti netistä lisää. Oma, persoonallinen sisustustyyli voi inspiroida, antaa elämyksiä ja ilahduttaa myös aterialle saapuvia vieraita. Valokuvatapetteja voit vertailla ja selata verkossa, valita, tilata ja sitten vain odotat niiden saapumista kotiin. Miellyttävässä kodissa viihdyt sinä itse ja myös vieraasi viihtyvät sekä hyvän tunnelman että herkullisen ruoan äärellä.

profit-lite