Oletko innokas ruuanlaittaja, taitava kirjoittaja ja visuaalisesti lahjakas valokuvaaja? Haaveiletko näiden taitojen yhdistämisestä ja oman ammattimaisen ruokablogin perustamisesta? Pelottaako sinua kuitenkin, mistä saat rahaa bloggaamisessa tarvittaviin laitteisiin, ammattimaisiin keittiötarvikkeisiin ja muuhun ruokablogin perustamiseen liittyvään sälään tai millä tulet toimeen siinä vaiheessa, kun ruokablogisi ei vielä tuota juuri mitään? Vakuudeton laina voi olla juuri oikea ratkaisu tilanteeseesi ja voit hakea sitä helposti ja näppärästi netin kautta. Voit jopa kilpailuttaa vakuudettoman lainasi näppärästi netissä ilman, että sinun tarvitsee henkilökohtaisesti tavata luotonantajia tai osallistua lainaneuvotteluihin. Näin sinulle jää aikaa keskittyä siihen, mitä rakastat ja minkä parhaiten osaat – ruuanlaittoon, kirjoittamiseen ja kuvaamiseen!

Sortter bloggarin apuna

Kilpailutettu vakuudeton laina löytyy näppärästi Sortterin kautta. Jos siis etsit valmiiksi kilpailutettua vakuudetonta lainatarjousta, anna Sortterin auttaa sinua. Täyttämällä Sortterin lainahakemuksen voit saada vakuudettomia lainatarjouksia useammilta luotonantajilta ja pääset valitsemaan parhaan vakuudettoman lainan päältä. Kilpailutuksen ansiosta voit säästää yllättävän paljon ja löytää vakuudettoman lainatarjouksen mahdollisimman hyvin ehdoin ja edullisin kuluin. Sortterin avulla säästät rahan lisäksi myös arvokasta aikaasi, jonka voit käyttää oman blogin suunnitteluun, kirjoittamiseen ja editoimiseen.

Monipuoliset tavat ansaita

Ammattimainen ruokabloggarin ura tarjoaa sinulle hyvin monenlaisia tapoja ansaita rahaa rakastamallasi tavalla. Voit esimerkiksi tehdä kaupallisia yhteistöitä alan yritysten kanssa. Innokas leipuri voi esitellä blogissaan vaikkapa laadukkaita kakkuvuokia tai muita leivontatarvikkeita korvausta vastaan.

Ennen kuin voit tehdä tehokkaita yhteistyöpostauksia ja olet alan yrittäjien keskuudessa mielenkiintoinen yhteistyökumppani sinulla tulee kuitenkin olla riittävä määrä sitoutuneita lukijoita. Ruokablogin alkumetreillä kannattaakin pyrkiä luomaan lukijoille tunnetta siitä, että olet luotettava ja asiantunteva kirjoittaja, jonka sanaan kannattaa luottaa. Yksi keino tällaisen luottamuksen rakentamiseen on lukijoiden ongelmien ratkaiseminen. Monet äidit kamppailevat huonosti syövien lasten kanssa ja esimerkiksi luovat ratkaisut syömisongelmiin voivat parhaimmillaan olla lukijoiden keskuudessa kuumaa kamaa.

Muista hyödyntää myös blogin somekanavia. Niiden kautta blogisi saa nopeasti näkyvyyttä ja sen viestit saavat volyymia. Kun blogistasi tulee suosittu voit jopa hinnoitella kaupallisten yhteistöidesi somepostaukset erikseen ja ansaita näin lisää rahaa. Pidä siis somekanavistasi hyvää huolta ja laadi niitä varten postaussuunnitelma, johon kirjaat ylös mitä ja milloin aiot kanavillasi postata, mikä postausten tavoite on ja kuinka paljon rahaa aiot käyttää postausten rahalliseen boostaamiseen. Seuraa myös postausten vaikuttavuutta ja sitä saatko niiden boostaamiseen käyttämillesi rahoille vastinetta.

profit-lite