Onko sinulla lapsi, jota on vaikea saada syömään? Oletko huolissasi siitä, että ruokailuhetkistä uhkaa tulla lapselle pakkopullaa ja että nämä hetket nostattavat teidän molempien verenpainetta? Entäpä, jos kokeilisit luoda lapsesi välipalahetkistä mukavia ja suorastaan satumaisia lähtemällä hänen kanssaan mielikuvituspiknikille lapsen omaan huoneeseen tai vaikkapa puutarhaan? Kuinka tämän voi tehdä helposti vuodekatoksen avulla ja mistä tällaisia vuodekatoksia voi ostaa?

Vuodekatoksesta piknik-teltta

Mukava piknik-teltta on helppo luoda kattoon ripustettavalla vuodekatoksella. Vuokatokset toimivat hyvin myös esimerkiksi sohvasängyn yllä. Istukaa yhdessä katoksen alle nauttimaan herkullista ja terveellistä välipalaa samalla kun juttelette päivän tapahtumista tai katselette lapselle mieleistä kuvakirjaa. Tämä saattaa houkutella lasta maistamaan uusia makuja ja syömään riittävästi lähes huomaamatta leikin varjolla! Ruualla ei yleensä saa leikkiä, mutta ruokailutilanteista voi tehdä leikinomaisia mukavia hetkiä, joista sekä lapsi että vanhempi nauttii!

Kesällä upeat ruokailuhetket voi siirtää myös ulos, sillä vuodekatos on näppärää ripustaa vaikkapa omenapuun oksaan! Raittiissa ilmassa lapsen ruokahalu voi herätä uuteen kukoistukseen. Lapsi saattaa innostua jopa kokeilemaan vieraiden keittiöiden, kuten korealaisen keittiön makuja, joista voi parhaimmillaan löytyä hänen uusia suosikkimakujaan!

Jotta ruuasta tulisi lapselle osa mukavaa ja jokapäiväistä arkea, kannattaa hänet ottaa hänen ikätasonsa huomioiden mukaan ruuanlaittoon jo mahdollisimman varhain. Aluksi lapsi voi leikkiä ruuanlaittoa omassa leikkikeittiössään ja pikku hiljaa hän voi auttaa vanhempia pienissä kodin askareissa. Taitojen karttuessa askareet voivat monipuolistua, vaikeutua ja lisääntyä.

Vuodekatokset lastenhuoneeseen

Löydät kauniit vuodekatokset lastenhuoneeseen BGA.fi-verkkokaupasta. Kaunis vuodekatos maksaa verkkokaupassa reilun 100 euroa, mutta on yllättävän pitkäikäinen ja monikäyttöinen lastenhuoneen sisustuselementti. Tarvittaessa voit ostaa BGA:lta myös sänkykatoksen telineen, joka maksaa hieman alle 40 euroa. Jos tilaat BGA:lta yli 69,90 eurolla, toimittaa BGA ostoksesi toimituskuluitta.

Vuodekatoksia on tarjolla useissa eri väreissä, kuten harmaana, vaaleanvihreänä ja vaaleanpunaisena. Valitse lastenhuoneen sävyihin sopiva väri, josta lapsesi pitää. Ota tarvittaessa lapsesi mukaan valitsemaan huoneensa vuodekatosta. Tämä on verkkokaupassa helppoa pienenkin lapsen kanssa, sillä voit tehdä ostokset kotona ja huomioida lapsen vireystason. Etenkin väsyneen taaperon kanssa ostosten tekeminen perinteisessä kauppakeskuksessa on haastavaa, sillä pieni taapero saattaa ryntäillä sinne tänne, eikä hän välttämättä osaa tavarapaljouden keskellä tehdä järkeviä valintoja. Moni vanhempi onkin huokaissut helpotuksesta, kun verkkokauppojen valikoimat ovat laajentuneet ja hyviä ostoksia voi nyt tehdä lapsen kanssa yhdessä kotoa käsin.

profit-lite